miercuri, 21 februarie 2018

Cusute cu ata alba

In urma "dezvaluirilor" de aseara imi e clar ca fiecare tabara isi vede doar propria versiune. Psd, Alde si cele 2 televiziuni vad in aceste dezvaluiri dovada clara ca DNA face politie politica. Retorica este simpla: "daca in acest caz au fost plantate dovezi, in cate alte cazuri s-a facut la fel?". Opozitia, #rezist vede in acest demers un atac asupra justitie orchestrat de Ghita, Voiculescu si altii. Fiecare e liber sa judece cum ii dicteaza constiinta, mie imi trec insa niste idei prin cap:
- Inregistraile sunt reale, poate ici colo taiate, trunchiate dar personajele sunt reale.
- Lui Sebi inca ii este frica de Kovesi.
- De ce ar avea nevoie procurorii sa il puna pe Cozma sa trimita un plic cu documentele incriminatorii? In Romania sunt oameni care isi doneaza rinichii pentru 1500$. Cred ca puteau gasi un "anonim" pentru trimiterea prin fax sau posta a documentelor. Chiar nu aveau nevoie de Cozma.
- Inregistrarile DNA ce vin ca raspuns la dezvaluiri sunt puerile si folosesc neglijent si superficial numele Ghita si Voiculescu in ele.
- Psd-ului ii e frica sa i-a decizia demiterii lui Kovesi si o paseaza la Tudorel.
- Urmariti declaratiile de ieri a lui Onea. Dumnezeule, el este procuror sef Dna in Ploiesti?
- Mult mai interesante, veridice si grave mi s-au parut declaratiile doamnei Iorga.
- Inregistrarile prezentate de Cozma nu o incriminesta in niciun fel pe Kovesi. Momentan!
- Negulescu are limbajul unui membru in galeria Chiajnei.
- Urmeaza si alte dezvaluiri, scenariul folosit e ca cel al schimbarii lui Coldea. Buna ziua domn Profesor!

Concluziile mele: ambele tabere manipuleaza grosolan si ne sfideaza inteligenta. Pentru o vedere de ansamblu trebuie sa ai stomacul tare. Zilele lui Kovesi sunt scrise. Dna a facut multe lucruri bune dar si magarii. Tudorel a luat deja decizia de schimbare, acum doar se creeaza vibe-ul necesar schimbarii. Iohanis e de acord cu aceasta schimbare. Mi-e teama ca strada inca nu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu