joi, 13 septembrie 2012

Legea compensatiei

Anul asta, aniversarea zilei mele de nastere nu poate fi numita o zi foarte buna. Nu din punctul meu de vedere, ci din cel al universului romanesc ba as putea spune chiar politienesc. Nu vreau sa spun ca Romania este un stat politienesc, oricum auziti asta toata ziua la Antena 3 dar intamplarile pe care le voi povesti au legatura cu politia.
Toata lumea stie, poate o parte dintre voi au uitat insa data, asa ca va reamintesc, ca anul acesta pe 20 iunie cel mai dulce (bombonel), cel mai norocos (mostenirea de la Tamara) si cu cele mai multe oua (ferma de la Cornu) prim ministru (fost) al Romaniei a fost arestat. Stiti si toata povestea cu incercarea de sinucidere cu politistul salvator, cu anchete peste anchete. Caragiale style.
Pentru ca toate astea nu au fost de ajuns, universul in maretia lui a mai dat o lovitura:
Poliţia a rămas din 20 iunie fără baza de date, întrucât cele două programe folosite pentru recunoaşterea facială şi identificarea amprentelor suspecţilor nu mai funcţionează din cauza unor probleme tehnice, 
Error, cum s-ar spune in limbaj academic, siii continui sa citez din aceasi sursaverificările fiind astfel îngreunate întrucât amprentele suspecţilor sunt comparate manual.

Pai nu e tare, mi-i si imaginez pe mai marii politiei romane in seara zilei facand un raport: pai l-am arestat pe domn prim ministru, am mai aparut si noi la televizor si cu altceva nu numa cu radare si cu masuri de reducere a vitezei. Aaa bine s-a stricat softul de recunoastere a amprentelor, dar oricum stim cum arata Nastase il recunoastem, ce naiba! da-l in colo de soft, facem de acuma incolo verificarile manual.
Invatamintea pe care eu, ionesta, o trag din aceasta cavalcada de intamplari mai putin norocoase din 20 iunie, este ca in univers exista tot timpul o lege a compensatiei:
De ziua lui ionesta altundeva trebuie sa mearga prost.

P.S In ce data a intrat in insolventa Hidroelectrica? Da, da fix pe 20 iunie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu