joi, 5 aprilie 2012

In cautare de burlac

Stupoare in lumea TV din Romania, datorita felului sau de a fi, încrezut, superior, stil cunoscut sub numele de "stilul Drăghia" (stilul Vladimir e deja luat de un tiz rus), emisiunea Burlacul a rămas fără personajul principal, după ce producătorii au rupt colaborarea cu Vladimir Drăghia. Ca sa înțeleagă și microbiștii, e ca și cum din echipa națională de fotbal a României ar fi dat afara Adrian Mutu. Tragedie!
Producătorii emisiunii, acești Victori Piţurcă ai Antenei 1, nu stau cu mâinile in șanț și caută de zor un înlocuitor. Din "surse", se pare ca cei care ar putea să îl înlocuiască ar fi: Radu Mazare, Irinel Columbeanu, Liviu Vârciu și Dragoș Săvulescu.
"Mazare, Vârciu și Săvulescu au fost chiar contactați, dar din diverse motive au refuzat". Ei bine că să vedeți că nu îmi duc degeaba veacul în București, eu, dâng dâng ionesta știu motivele refuzului celor mai sus numiţi:

 • Radu Mazare nu poate participa pentru ca e pe vine campania electorala + s-ar putea sa fie un pic ocupat cu acest proces
 • Irinel Columbeanu nu poate participa din cauza aceleași campanii electorale + frica ca ar putea fi un model negativ fiicei sale, Irina, în cazul în care ar participa la aceasta emisiune.
 • Liviu Vârciu a cerut ca filmările sa se facă pe platourile de filmare de la Pro, locul unde își are vedeta lăcașul + permisiunea de a face Pe struțu cu Adelina.
 • Dragoș Săvulescu nu poate participa pentru ca e gay! (merci Gigi pentru pont)
Ceea ce nu înțeleg, încă, dar meditez la asta, este ce se intampla cu fetele care au mers acolo pentru a-i cuceri inima lui Drăghia, erau pregătite sa își deschidă sufletul și inima. Acele fete erau profund îndrăgostite de Vladimir şi cu siguranță nici un alt bărbat nu il poate inlocui pe acesta.

P.S Să nu zică producătorii că sunt doar un băgător de vina, am sa vin și cu o soluție pertinentă și garantat cu audiente peste Romanii au Talent. Noul Burlac sa fie Bănel Nicoliță, și asa e accidentat acuma.

4 comentarii:

 1. Bre, tu cu ce te ocupi pe la Bucuresti?

  RăspundețiȘtergere
 2. ti se pare ca sunt bine informat, nu?

  RăspundețiȘtergere
 3. Toate informatiile sunt luate din presa.

  RăspundețiȘtergere
 4. Phidas, nu am atata inspiratie incat sa inventez lucruri, fac si eu ce pot cu magicul copy - paste.
  Plus ca noi astia din provincie nu avem simtul umorului. Ce, stim noi cine e Banel Nicolita?

  RăspundețiȘtergere