marți, 17 aprilie 2012

Atunci competitie sa fie!

Perspectiva genetică subliniază că bărbaţii sunt determinaţi de hormoni să fie competitivi! Link
Ei bine din acest punct de vedere, nu pot sa ma plâng, stau foarte bine. Nu știu dacă gena competitivității mi-a fost antrenata, de competițiile avute în copilărie cu frate miu, de competițiile fotbalistice de nivel semi-profesionist pe care le-am practicat multi ani, sau dacă pur si simplu aveam aceasta gena bine conturata în mine, cert este ca unde vede o competiție, Ionesta trebuie sa participe.
Asa se face ca după o perioada de îndopare prilejuita de sărbătorile pascale, ego-ul meu va avea la sfârșit de săptămâna 2 competiții în care sa își măsoare potențialul.
Multi dintre voi, sunt deja familiarizați cu pasiunea mea pentru karting, asa ca nu ar trebui sa va surprindă faptul ca echipa KR, al cărei mândru membru sunt, va participa Vineri la prima etapa a Campionatului de Karting RedMotor. Deși componenta echipei nu este încă stabilita, eu zic ca un loc pe podium este realizabil și este obiectivul meu pentru aceasta prima etapa.
Dupa cele 2 ore de nebunie de pe pista de karting, ziua de sâmbătă va fi destinata unui alt sport pe care am început sa îl practic în ultimele luni, și anume Squash-ul. Nu ma consider un bun jucător de squash, motiv pentru care m-am înscris la categoria începătorilor, dar având ca puncte forte jocul de picioare, deci mobilitate buna și un serviciu antrenat si la tenis, cred ca pot ocupa la final un loc pe podium.
Mai punem în tolba cu evenimente și Barca - Real si Formula 1 în Bahrain și rezulta un weekend complet de superb!

2 comentarii:

  1. mama, ce citesti tu cand nu-s eu pe faza :)

    cat despre endurance-ul de vineri, daca nu aveti al patrulea om ma ofer voluntar, numa bine am mancat zilele astea cat sa nu ma bata vantul pe pista

    RăspundețiȘtergere
  2. tu va trebui sa pregatesti sa fii apta pentru endurance-uri mixte, dar asta se va intampla undeva anull viitor

    RăspundețiȘtergere