marți, 13 martie 2012

Pai si eu unde lucrez?

Pentru ca fac parte din lista destul de exclusivista a bloggerilor din I-list, asta dupa numarul cititorilor: 1 (unu) dar și dupa litera cu care incepe numele blogului, m-am hotărât sa fac un experiment, banal (da, litera "b" trebuie sa fie acolo), ca pentru nivelul meu de cunoștințe și abilitați.
Asa ca vineri 9 martie m-am hotărât sa fac o evaluare a traficului intre Timisoara si Arad pe cele mai circulate doua rute: Autostrada A1 si DN69(E 671).
Concluzia pe care am tras-o în urma experimentului este ca fie participanților la trafic le e frica sa conduca pe Autostrada (in acest caz le sugerez sa citeasca acest scurt ghid) fie lucrează toți la SmithField, si cum autostrada nu trece prin Ortisoara, ei aleg drumul național.
In apărarea DN-istilor ar fi argumentul ca autostrada se termina la Giarmata, de unde pana la intrarea în Timișoara mai sunt 11 km.
Iata însă ce spune atotștiutorul Google (cei căsătoriți pot ignora cuvântul atotștiutorul) despre cele doua rute:

  • sens giratoriu ieșire Arad intrare autostrada - Piata Uniri Timisoara (pe Autostrada) link - 35 minute
  • sens giratoriu ieșire Arad intrare autostrada - Piata Uniri Timișoara (pe DN69) link - 41 minute
Deci dragi transportatori, navetiști, kartisti, orădeni, ștrandiști, pensionari, steliști! dacă după 22 de ani a căzut din cer, aici la noi o mică și amărâtă autostradă (încă nefinalizată) vă rog frumos să o și folosiți.
Stați liniștiți cu timpul se vor muta "doamnele și domnișoarele" cu serviciul de pe Aradului pe Lipovei și în Giarmata.

Un comentariu: