joi, 16 februarie 2012

Probleme de supererou

In urma unor complexe cercetări începute in 2007, s-a descoperit punctul sensibil al eroului nostru Ionesta. Deși au existat numeroase speculații pe această temă, sursele vehiculând drept călcâiul lui Ahile ca fiind: dragostea spre fundurile bombate, mașinile decapotabile sau ribonucleotidele in stare pura. Rezultatul este unul mai putin previzibil pentru un supererou dar perfect normal pentru muritorii de rând: Ionesta se topește după copii!
In mod normal primul instinct al unui copil când vede o fiinţă de 3, 4-5 ori mai mare ca el este să înghețe, dar după un timp petrecut alături de Ionesta 99.74 % din copii care au participat la studiu au răspuns cu "gaga" la întrebarea: "Vă place compania lui Ionesta?"
Aşa se face că Ionesta ar vrea să le dea puţină minte tuturor taților care sunt divorțați și își neglijează proprii copii pentru că fosta soție este grasă, vacă, proastă, leneșă.
Toți tații neglijenți sau protectivi, băutori de bere sau de vin, politicieni, pariori sau șomeri primesc din partea lui Ionesta ca reminder un vers de la Sade:

"Daddy love come with a lifetime guarantee"

P.S: In ciuda tonului și a formulării, subiectul este unul serios

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu