joi, 29 septembrie 2011

Cum ar zice italianul: Chapeau!

Sâmbătă eu, românul, am primit o nouă mostră de PR, bun simţ, managementul afacerilor, zâmbete cu duiumul și bună dispoziție. Gratis. Profesori au fost niște italieni, înconjurați de români la fel de zâmbitori și bine intenționați ca și ei.
Cu ocazia împlinirii unui an de existenţă. Un an, nu 10, nu 100, un singur și amărât anuleţ, italienii ăștia s-au gândit să facă o mică petrecere. Au pregătit un bufet suedez, o formație bestială(Horia Crişovan, Fely Donose şi Florin Cvasa), au invitat presa, un lucru perfect normal, şiiii:
Cireașa de pe tort: mulțumim copiilor, 2 ore în care copii prezenți la kartodrom s-au putut da gratis cu karturile pe pistă și o cupă a clienților fideli în care cam toată lumea care a fost acolo a putut să participe la o competiție în stil eliminatoriu
Am să fac o scurtă paralelă cu alte societăți pentru exemplificare. Ceea ce au făcut cei de la RedMotor e ca şi cum:

  • D'arc ar da de băut o limonadă, un shot, un whisky cola și un sex on the beach;
  • Asirom, ar acorda o asigurare casco pentru maşină, gratis, timp de cel putin o săptămână;
  • OMV, ar pune 15 litri în rezervorul fiecăruia
  • Telkpark ar oferi parcare gratis timp de o lună
Nu vreau să ii pup în zonele intime, și nici nu susțin că totul este perfect la RedMotor, dar bucuria pe care Andreea, unul dintre managerii de la RedMotor, o are în privire când vede lumea în jurul său bucurându-se de karting, cum trăiește cursele copiilor pe care îi antrenează și pasiunea pe care o pune el și toți cei din jurul RedMotor în acest business/hobby, mă fac să le mulțumesc că investesc in Timișoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu