marți, 21 decembrie 2010

Omniprezența frustraților

Această postare conține grave greșeli gramaticale, dezacorduri și greșeli de ortografie. Pe cei care au ochiul fin și pot fi deranjați de prezența acestora îi rog să-mi ierte aroganța și să mă scutească de comentarii inutile. Mulțumesc

Încet, încet tind să devin un Mircea Badea veritabil, sunt atîtea lucruri mărunte care mă deranjează în ultima vreme la oamenii cu, care interacționez ocazional/rar încît încep să devin un frustrat. Evident pe primul loc în top sunt Polițiștii de la circulație. Recunosc că sunt departe de a fi un șofer care respect întru totul regulile de circulație, dar dacă 5 întoarcem pe linie continuă în interval de 10 secunde, pentru că în fata este un blocaj și tu mă oprești numa pe mine pentru a mă "sancționa" nu faci altceva decât să mă provoci.
Dacă tu mașină de politie cu girofaruri pornite întorci în loc nepermis, ok ești în misiune, eu urmărindu-te să vad la ce misiunea curului te grăbești cu 40 de km/h văd că după 200 de m oprești girofarurile și după alte 200 tragi pe dreapta înseamnă că mă iei pe mine și pe toți participanții la trafic de fraier.
Dacă ma prinzi în trafic că vorbesc la telefon, lucru care știu e condamnabil, îmi zici că îmi dai doar un avertisment, eu îți dau o mica prima, iar la sfîrșitul anului văd că am o amendă neplătită pentru aceea abatere deja încep să mă enervez.
Deci dragă politie rutieră vă doresc un Crăciun Fericit, pentru că eu întorc și celalalt obraz !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu