marți, 21 septembrie 2010

Nu te pune cu timisorenii 3

Această postare conține grave greșeli gramaticale, dezacorduri și greseli de ortografie. Pe cei care au ochiul fin și pot fi deranjați de prezența acestora îi rog să-mi ierte aroganța și să mă scutească de comentarii inutile. Mulțumesc
 
Pentru a confirma cele spuse de mine chiar ieri, nu te pune cu timișorenii își consumă episodul 3. Sursa de informare este bineînțeles: ziarul cu cel mai mare număr de profesioniști pe literă pătrată, dar nici ruda lui mai comunistă nu se lasă mai prejos. Ei bine celor leneși să deschidă materialele de mai sus sau celor care nu sunt la curent cu noutățile din Timișoara le spun că: Primăria Timișoara a inaugurat prima parcare pentru biciclete.
Aș vrea să aduc la cunoștința distinșilor ziariști că într-un orașel "de la țară" există astfel de "parcări" dinainte ca ei să se fi născut. Îmi pare rău că primul oraș european cu o rețea publică de iluminat stradal și orașul in care a avut loc primul meci de fotbal din România este ultimul care își inaugurează parcarea de biciclete.

După inaugurare, a avut loc un dineu organizat la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Timișoara, unde invitații au putut să "servească" masa și unde a fost dezvelită o replică a primei parcări de biciclete din Timișoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu