luni, 20 septembrie 2010

Nu te pune cu timisorenii 2

Această postare conține grave greșeli gramaticale, dezacorduri și greseli de ortografie. Pe cei care au ochiul fin și pot fi deranjați de prezența acestora îi rog să-mi ierte aroganța și să mă scutească de comentarii inutile. Mulțumesc

Ei bine dragii babei așa cum mă așteptam serialul nu te pune cu timișorenii continuă, iar dacă voi fi la fel de vigilent și pe viitor, serialul ar putea avea un număr de episoade mai mare decît suma circumferințelor sânilor gagicilor din Baywatch in centimetri. Un număr impresionant, vezi aici.
Știți deja ca polițiști sunt sau se fac că sunt in grevă, vezi doamne vor lucra și ei doar 8 ore ca și funcționarii publici. Ei bine, rudele lor mai bogate (cel puțin asa era î. UE), polițiștii de frontieră nu pot să facă grevă, și șeful poliției de frontieră Timiș într-un moment de ingeniozitate s-a gândit să protesteze împotriva diminuării salariilor cu 25% prin: ...muncă:

„Protestul nostru a început de astăzi (n. r. – luni) ... practic, fiecare maşină care intră şi iese din ţară este supusă unui control amănunţit. Acest lucru este şi unul bun, dacă ţinem cont de creşterea traficului de ţigări şi băutură...”

Ca să vezi ce simplu e să faci lumea să muncească. Citită aici

Un comentariu:

  1. stii ca zicea un preten comun ca timisorenii au doar frunte si nimica in saptele ei.......noah acuma astia vor sa ii demostreze asta cu n exemple

    RăspundețiȘtergere