marți, 13 iulie 2010

Destinația Vielha

Această postare conține grave greșeli gramaticale, dezacorduri și greseli de ortografie. Pe cei care au ochiul fin și pot fi deranjați de prezența acestora îi rog să-mi ierte aroganța și să mă scutească de comentarii inutile. Mulțumesc


Ei bine dacă in 2004 am fost in tara Campioanei Europene și in 2006 in tara Campioanei mondiale, era normal ca anul acesta sa ma prezint in tara Campioanei Mondiale și Europene: Spania. Caracatița Paul? O laie; destinația de concediu a lu' Ionesta e o prezicere mult mai buna a viitoarei cîștigătoare de turneu final.
In ciuda aparentelor aceasta postare nu este despre fotbal, ci despre o alta pasiune sportiva (cam multe s-ar putea spune) mult mai puțin înțeleasă: ciclismul. Da știți voi, aia gay ce se dau cu bicicletele.
Deși pare ciudat, subsemnatul împreună cu un Fagged un Hart și un Pitiu, vom merge in Spania la... Turul Franței! Etapele țintite:

 • Etapa 15: Pamiers -> Bagnères-de-Luchon
 • Etapa 16: Bagnères-de-Luchon -> Pau
 • Etapa 17: Pau -> Col du Tourmalet
Daca totul merge conform planului vom fi pe Port de Bales şi de 2 ori pe Col de Tourmalet, ca tot se împlinesc 100 de ani de când Turul merge prin Pirinei. Va fi ultimul tur al măriei sale, boss-ul, nenea Lance Armstrong dar și primul tur in care se vor face grătare pe Col de Tourmalet. Pentru a ne vedea live, urmăriți la Eurosport fumul de grătar, pompierii, fețe pictate in culorile naționale, 3 cururi păroase și unul epilat.

2 comentarii:

 1. sa faci o poza cu didi..:)

  RăspundețiȘtergere
 2. mai, dacă ma întîlnesc cu el si dacă nu sa o fie un neamț înfumurat, cum am eu impresia ca este, o să fac.
  Nu ar mai simplu dacă te-ai semna, atunci măcar as știi cui să i-o arat

  RăspundețiȘtergere