joi, 8 iulie 2010

Comentatorii reloaded

Această postare conține grave greșeli gramaticale, dezacorduri și greseli de ortografie. Pe cei care au ochiul fin și pot fi deranjați de prezența acestora îi rog să-mi ierte aroganța și să mă scutească de comentarii inutile. Mulțumesc

Cu siguranţă a-ţi văzut meciul de aseară, deci vă rog răspundeţi-mi la întrebările de mai jos: 

 • Câte pase a reuşit Spania înaintea startului meciului cu Germania de aseară?
 • In ce an a fost in România şi cu ce scop, José Antonio Camacho, acum comentator pentru postul spaniol de televiziune?
 • Cine a fost pe locul 2 in Topul celor mai sexy fotbalişti de la Campionatul Mondial întocmit de către o revistă de specialitate?
 Băi, deci nu mai pot cu comentatorii ăştia romani de fotbal. Au inebunit cu totul, ce dracu ne prezintă toate statisticile existente din istoria Campionatului Mondial? Înţeleg mai faci un research, ne prezinţi câteva, unele sunt chiar interesante, da ba frate ăştia nu mai comentează meciul deloc, prezintă statistici. S-au molipsit toţi de la Sorin Hobana, zici ca ascultam citirea cotelor Dunării: Drobeta Turnu Severin mil nevcent soasont catr centimetr en desoent uit centimetr.
Aberaţiile de aseară mi-au adus aminte de o fenomenală statistică, spusă in timpul meciului Dinamo - Panatinaikos, relatez din memorie:
"Antrenorul X este singurul antrenor din istoria Ajax-ului care a câştigat un titlu cu Ajax şi a antrenat mai apoi pe Panatinaikos."
Adică in istoria Ajax-ului a mai fost cel puţin un antrenor care a antrenat mai apoi şi pe Panatinaikos, dar acela nu a câştigat campionatul cu Ajax! Fenomenală statistică!

*X = István Kovács

3 comentarii:

 1. :)) noi ne-m amuzat copios la comentariile meciului Spania-Germania, a fost cel mai funny comentariu ever... (nefiind microbistă am văzut partea plină a paharului, dar bănuiesc că cei mai mulți au fost 'scoși din răbdări').

  Știi oare cine era (dintre cei doi) comentatorul disperat care i-a zis lui Klose (Klosa) și care pocea toate cuvintele care se terminau în "e"? Nu părea să-i știu vocea de pe undeva...

  RăspundețiȘtergere
 2. comentatorii au fost dan filoti-redactor sef prosport, si marian olaianos..:D

  RăspundețiȘtergere
 3. ce repede ai primit raspunsul :), unul dintre ei era Dan Filoti 100%, si el nu este comentator sportiv, deci ar putea fi el inculpatul

  RăspundețiȘtergere