marți, 1 iunie 2010

Punct și de la capăt

Această postare conține grave greșeli gramaticale, dezacorduri și greșeli de ortografie. Pe cei care au ochiul fin și pot fi deranjați de prezenta acestora ii rog să-mi ierte aroganta și să mă scutească de comentarii inutile. Mulțumesc

Pot să spun fără sa exagerez ca mi s-a încheiat un capitol din viată. Un capitol care a reprezentat introducerea mea în câmpul muncii, în dinamica socială reprezentată de cicluri azi e vineri mâine-i luni. Un capitol ce marchează un nou Moment 0 pentru mine, un capitol pe care l-as reciti și rejuca ori de câte ori as avea ocazia.
Am hotărât sa nu mă mai pun cu Timișorenii, cel puțin nu de luni pană joi, și sa o iau încet spre meleaguri adânc hulite de către ei: București.
Berg-ul, fostul loc de muncă, a fost pentru mine prima prietenă, prima încercare, ne-am descoperit împreună, am crescut împreună. De la berg am plecat cu regrete, am plecat trist, am plecat cu un nod în gat în ultima zi de muncă ieșind din parcare, am plecat lăsând oameni dragi în urmă.
Cunosc multi oameni care nu ar fi luat aceeași decizie pe care am luat-o eu, cunosc niște oameni care consideră că decizia este puțin radicală și cunosc unii oameni care cu un ochi se bucură pentru mine și cu celalalt plâng pentru distanta care ne separă. Tuturor le promit însă, că nu ma voi lăsa miticizat, și că singurul lucru pe care voi vrea să îl fac va fi să încerc să ii ineuanizez pe bucureșteni :P

Am sa închei apoteotic cu un citat dintr-un filosof contemporan cu noi (yeah right):

Îți urez tot binele din lume, da futute-n gură te fut

3 comentarii:

 1. Să ai exact cât bine îți trebuie ca să uiți de tot răul ce te-ncearcă și să-ți pună un zâmbet pe buze.

  La revedere, Dani!

  RăspundețiȘtergere
 2. Io ma bucur ca pleci. Ma bucur pentru tine, pentru ca stiu ca e urmatorul pas pentru viitorul tau. Ma intristez pentru mine, dar asta e dovada de egoism :D
  Sper sa iti fie bine si, mai ales, sper sa vii la sfarsit de saptamana, sa bem o cafea si sa imi povestesti cat de bine iti e.
  Multu succes sa ai!

  RăspundețiȘtergere
 3. @horia: merci tare mult de urare horia, dar sa știi ca zâmbetul de pe buze nu are cine și cum sa mi-l ia.
  @nebu: :) sa stii ca vin in Timisoara in weekend, cel putin la inceput cred ca nu am incotro, deci da ne putem vedea la o cafea.

  RăspundețiȘtergere