joi, 25 februarie 2010

Scrisoare catre TVR

Aceasta postare conține grave greșeli gramaticale, dezacorduri si greșeli de ortografie. Pe cei care au ochiul fin si pot fi deranjați de prezenta acestora ii rog sa-mi ierte aroganta si sa ma scutească de comentarii inutile. Mulțumesc

Vad ca pe inventatorul expresiei "lumea icarilor moderni" l-ați scos din circuitul de comentatori ai Ligii Campionilor. BRAVO! Dar ce ziceți de domnul "fault cinic" Marian Olaianos sau de domnul Dragoș Bocanaciu?
Nu de alta dar m-au exasperat aseară în timpul meciului Inter - Chelsea cu tot felul de sintagme, repetate obsesiv, cu care vor sa iasă în evidenta dar nu fac decât sa cada în penibil: "the special one, sami eto, cel mai bun executant de lovituri libere din istoria olandei, etc".
Organizați o preselecție, reangajați-va foști comentatori, ca slava domnului a-ți avut o droaie, lăsați-ne fără comentariu, numai cu vuietul tribunei dar faceți ceva sa-i schimbații pe acești distinși ziariști.
Opriți-va din a fi un Ajax al televiziunilor, formați comentatori pentru ai da apoi cu prima ocazie, și noi stam și plângem în fata televizorului pentru ca ne sunt stricate meciurile de vis.

Mulțumesc anticipat!

4 comentarii:

 1. eu am incercat aseara sa numar de cate ori tot repetau obsesiv unele expresii, dar m-am lasat pagubasa...nu mai aveam ce degete sa numar...daca ar fi fost transmis meciul fara comentarii ar fi fost mai bun.

  RăspundețiȘtergere
 2. pai de la asta mi-a venit si mie ideea postari, toata seara au fost "The special one" in sus, "the special one" in jos, ce naiba nu putea sa ii spuna pe nume: Mourinho?
  Sa nu mai spun ca in rest comentariul era plin de greseli, de confuzii de analogii ieftine si puerile.
  Slab, foarte slab comentariul!

  RăspundețiȘtergere
 3. @Dani: nu slab, ci tipic romanesc...cam ca si drumurile noastre: gropi peste tot :P

  RăspundețiȘtergere
 4. Subscriu la cele spuse de tine si propun sa se infiinteze de indata ca tot e criza, o scoala de comentatori sportivi sef de catedra Ion Viorel iar profesori eminenti: Radu Naum, Bogdan Nevel, Mihai Mironica si Felix Draghici, plus profesor prin excelelnta Cristian Topescu.
  PS:Si nu nu l-au scos pe Hobana. Doar ca nu m-ai comenteaza si CL pe perioada olimpiadei. Doar comenteaza o noapte intreaga acolo. Deci va reveni stai linistit.

  RăspundețiȘtergere