vineri, 19 februarie 2010

Iertare, cer iertare

Îmi pare rău, am cedat. Știu sunt slab, mi-am încălcat cuvântul, promisiunea pe care am făcut-o, v-am dezamăgit, am căzut in păcat... Va rog sa ma înțelegeți, este exact pe gustul meu, nu mai puteam rezista... plus toată lumea o face.
Va rog, iubiții mei prieteni IERTAȚI-MA!!!

17 comentarii:

 1. Ce dracu' ai facut? Ai dresat maimuta?

  RăspundețiȘtergere
 2. Iubitule, am plecat 4 zile si din astea imi faci? Da-o incolo de treaba. Ca sa elucidez misterul, Dani are o noua dragoste, posibil sotie. Rusine, rusine de 3 ori rusine!

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce? L-ai schimbat pe Paul cu o noua iubire? Vai, dar asta e sacrilegiu, nu gluma :))...

  RăspundețiȘtergere
 4. Todo trebuie sa te instiintez, vazand ca nu ti-ai dat seama pana acum, ca sunt de neinlocuit. In viata lui Dani cu atat mai mult:P

  RăspundețiȘtergere
 5. @Paul: pai era chiar batator la ochi, ceva nemaintalnit...sa te inlocuiasca Dani...sfarsea saracul in piloni de pod :))...Dani, nu mai zi de-astea ca ajungi sa ai Cosa Nostra pe urmele tale:P

  RăspundețiȘtergere
 6. @Toto, Paul: va spun in particular, vedeți Cosa Nostra ar putea fi pe urmele mele, deci nu pot risca sa dezvălui misterul.
  @Todo: Paul nu poate fi înlocuit, dat la o parte, marginalizat, ignorat da, dar înlocuit niciodată. Este unic!

  RăspundețiȘtergere
 7. @Dani: stiu ca Paul e unic, mirobolant, mnirific si de neinlocuit...e, de asemenea si singurul care a reusit performanta de a aduna 70% din ura mea vesnica :)) nu poti inlocui un astfel de om :P.

  RăspundețiȘtergere
 8. @Todo: cine? Paul...pai ce sa zic, nu imi pot imagina cum a reuşit asta!

  RăspundețiȘtergere
 9. @Dani: ei, Paul este o eminenta cenusie si ca orice eminenta cenusie are multiple calitati: e de neinlocuit (a se vedea situatia ta) si reuseste sa adune "punctaje" de genul asta :P...interesant e de urmarit cum va trece peste "tradarea" ta si cum va scapa de "punctajul" asta negativ de 70%.

  RăspundețiȘtergere
 10. @Dani : pai simplu...eu am zis in gluma ca are ura mea vesnica, el a zis ca da o cafea ca sa scape de macar 10% din asta, si eu m-am gandit sa nu fiu atat de rea si am zis ca mai are doar 70%...daca ziceam ca el, 90% era cam dur :P...asta ca sa vada ce draguta sunt eu cand ma pocneste primavara...

  RăspundețiȘtergere
 11. daca ii scapa de 30% printr-o cafea, atunci cat scapa printr-o cina sau un..."film"?

  RăspundețiȘtergere
 12. @Dani: tu vrei sa raspund la o chestie care depinde de el? :))...habar n-am

  RăspundețiȘtergere
 13. Nu ar fi mai simplu sa schimbati id-uri de mess? Sunt destul de celebru, nu am nevoie si de publicitatea voastra:P. Poate ma trezesc prin vreo revista de scandal ca dracu-i a vostru.

  RăspundețiȘtergere
 14. @Dani: Paul are complexul omului stalk-uit :P
  @Paul: daca ajungi in vreo revista datorita noua si nu ne dai cadouri pentru ca te facem celebru la nivel inalt, ai incurcat-o :P

  RăspundețiȘtergere
 15. @Paul: Orice prostii as spune eu despre tine, tot nu pot rivaliza cu prostiile pe care sigur ti le provoci. Asa ca stai liniștit, iubitule, dacă e sa ajungi in ziarele de scandal o vei face singur pe barba ta!
  @Todo: paul nu are nici un complex, este doar puțin gelos :)

  RăspundețiȘtergere
 16. @Dani: Paul gelos....subiectul asta ar trebui exploatat la urmatorul blogmeet...eventual facem un studiu :))

  RăspundețiȘtergere