marți, 3 noiembrie 2009

Nu imi place de...

Aceasta postare conține grave greșeli gramaticale, dezacorduri si greseli de ortografie. Pe cei care au ochiul fin si pot fi deranjați de prezenta acestora ii rog sa-mi ierte aroganta si sa ma scutească de comentarii inutile. Mulțumesc


...Sorin Hobana. Este un comentator sportiv sterp, liniar, molcom, fără sclipire, cu o voce pe alocuri deranjanta si preocupat sa prezinte mult prea multe detalii nesemnificative. Sorin Hobana uita ca nu mai suntem in ani 70 când fotbalul era o poveste, de puteai sa numeri toți spectatorii de la oficiala pana ajungea mingea de la o poarta la alta. La meciuri cum a fost aseară Milan - Real, totul se petrece in viteza a 4-a, comentatorul unui astfel de meci trebuie sa trăiască meciul, sa facă parte din el, sa-l însuflețească, nu sa ii dai o tenta de somnolenta.
Excelenta idea TVR-ului de a cumpăra drepturile de televizare pentru Chanpions League, dar ar putea investi puțin in niște comentatori decenți, având in vedere ca au pierdut in ultimul an 4 nume importante: Naum, Gradinescu, Enachescu si Cosmescu, plus ca piața e plina de comentatori iscusiți, Pro Tv-ul are o duzina de ei, mai sunt vreo 2 chiar la TVR, doar trebuie sa li se dea încredere, asta ca sa nu mai pomenesc de Ioan Viorel de la Eurosport 2!
Tot respectul pentru cei 28 de ani de munca in televiziune, la TVR, ai lui Sorin Horana dar cred ca e timpul sa se lipeasca doar de microfonul de la eurosport unde ne prezinta lumea icarilor moderni si sa lase fotbalul altora!

2 comentarii:

 1. Bhai pisoiule nu e vina lui.PLM.
  Recunoaste ca e DOAR VINA TA.
  Ca sa te citez: Lumea văzută de un om un pic prea destul de înalt.
  ERGO, la inaltimea ta aproape inalta , cuvintele ajung distorsionate...
  RIM
  Ps: de la femeile cu copii gata facuti ti se trage... :P

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu sunt cel care percepe astfel cometariul sau, dar cauza, nu sunt eu. Nu eu il fac sa comenteze precum un muribund. Drept dovada nu am aceasta problema cu toti comentatorii sportivi, doar cu unii dintre ei

  RăspundețiȘtergere