joi, 12 noiembrie 2009

Incetineste-ma

Aceasta postare conține grave greșeli gramaticale, dezacorduri si greseli de ortografie. Pe cei care au ochiul fin si pot fi deranjați de prezenta acestora ii rog sa-mi ierte aroganta si sa ma scutească de comentarii inutile. Mulțumesc

O parte dintre voi, mult prea iubiții mei cititori, știți deja ca am talpa piciorului drept destul de grea. Cei care nu știau acest aspect despre piciorul meu mărimea 45, trebuie sa mai afle și ca, covorasele din mașina mea nu sunt dintr-un material abraziv.
Din aceste doua motive se mai întâmpla ca viteza cu care mașina, pe care o conduc, sa se deplaseze, total întâmplator, cu o viteza mai mare decât cea legala. Ei bine, aceste doua proprietăți le au mulți șoferi din Romania, si din Europa. Soluțiile? Amenzi, Permise confiscate si Mașini sechestrate.
O țară nordica, the greatest country to live in, după părerea lui Radu Naum, Danemarca, vine însă cu o propunere care ma lasă fără cuvinte.
Jur pe roșu ca dacă acest sistem va fi implementat in Romania, nu voi mai depășii niciodată, nici măcar accidental, viteza maxima admisa pe drumurile publice.P.S. Este la moda in blogosfera sa vorbim despre vitezomani și sa găsim soluții pentru ai face sa conducă mai prudent. Uitam însă un singur lucru, pentru a știi unde se ascunde un câine, trebuie sa gandesti precum un câine!!!

6 comentarii:

 1. Eu m-as muta acolo, doar pentru blonzi [blonde?], nu pentru femei dezbracate care te fac sa incetinesti pe strada :) desi scopul scuza mijloacele... atata timp cat chestia asta gets things done.

  In Romania, nici o sansa sa vezi asa ceva, la prima chestie dinasta, sau cineva ar trece cu masina peste ele/ea [vreo femeie la volan? ca barbatii, no way] sau ar fi violate de primul cocalar :P

  RăspundețiȘtergere
 2. =)) vezi sa nu se implementeze si la noi asa ceva. Ar trebui sa le instaleze pe drumurile nationale...

  RăspundețiȘtergere
 3. Hai mah pisoiule, chiar asa, ca un caine?!?!?
  PLM!
  RIM

  RăspundețiȘtergere
 4. @anda: apropo de mutat, unde in scandinavia m-as muta eu, gen? Danemarca e ok, dar Finlanda e the shit!!! Si nu pentru Mos Craciun, poate vin odata cu un video pentru o mostra!
  Legat the violare...ce sa zic, poate asta si vroiau acele distinse domnisoare.
  @tomata: peste tot andreea nu doar pe drumurile nationale, peste tot!
  @meila: așteptam sa observe cineva subtilitatea asta. Evident ca tu ai pomenit de ea. Da pisoi exact ca un caine ;)

  RăspundețiȘtergere
 5. ingeniosi baieti.daca stau cu mintea la rece... gandesc :D

  RăspundețiȘtergere
 6. Olandezii stau cu mintea la rece, cu al lor Heineken, danezii cu Carlsberg sunt doar: "probably the best country to live in" ;)

  RăspundețiȘtergere