sâmbătă, 17 octombrie 2009

Viva la mama

Prefață: recomand citirea melodiei in timpul ascultări postului
Pornind de la o postare de a Tomatei  as vrea sa dezvolt pentru a atinge 2 puncte pe care doream sa le tratez pe blog de mult: mamele si imaginea pe care ne-o cream.
Andreea dădea un exemplu de o super mama: mama unei colege, o cauta pe Google să afle chestii. Pe ea, pe fratele ei, pe prietenul ei şi pe ceilalți prieteni pe care știe cum îi cheamă.
Sa presupunem prin absurd ca eu as ieșii in oraș cu fiica unei astfel de mame. Discuție intre mama și fiica:

- _..a_..a[oricare ar fi numele domnișoarei (deja se știe ca eu nu umblu cu femei măritate)], mama cum il cheamă pe băiatul, asta drăguț, cu care ai ieșit aseară?
- Daniel Andrei Ionescu
- mama ei, sârguincioasă cum este, cauta pe mirificul google. Cocostârc într-un picior blogul lui daniel andrei ionescu. Hai sa vedem cum este băiatul asta, spune mama, frecândusi mâinile de bucurie, sa vad cu ce tipi umbla fata mea. Prima postare de pe blog? despre sexul oral mari filosofi ai patriei.
O mama poate reacționa in următoarele variante:
 • fata nu mai are voie sa ma vadă, eu m-am lins pe bot, orașul va fi împânzit de afișe cu poza mea cu titlul: feriți-va de obsedat!
 • fiica va fi atenționată: ai grija te rog cu băiatul ala, nu îmi inspira încredere.

O super mama însa: va fi fericita pentru fiica ei, si trezite fiindu-i in minte vremurile de altădată ii povesteşte soțului, fac o partida de amor ca in luna de miere, tatăl are o erecție cum nu a avut nici la 16 ani, si ajunge sa ma placa nespus de mult pentru ca i-am reînviat viata sexuala!

Mama mea? nu știu cum ar reacționa dar pot sa spune despre ea ca: este cea mai tare, pentru ca de la ea am moștenit plăcerea de a dansa, pentru ca este unguroaica/nemțoaica, pentru arata ca la 38 de ani deși are  54 40 :P, pentru ca este cea mai buna gospodina din lume, pentru ca are dume foarte bune, pentru ca s-a căsătorit cu taică meu si pentru ca a făcut doi băieți frumoși, modești si deștepți cărora nu le place deloc viteza.

7 comentarii:

 1. 1. Felicitari pentru mama ta grozava, si eu am una!
  2. Deja se stie, dar vreau sa subliniez, el nu umbla cu femei maritate!
  3. Sa presupunem prin absurd ca ai putea sa fii eroul cibernetic al super-mamelor nefutute si al barbatilor care nu-si insala nevestele!

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 3. in sfarist toto te-ai hotarat sa iti faci simtitta prezenta.
  your comment is way to smart for me dude.
  @anda: ...vrei neapărat sa iti spun ca nu vezi pădurea de copaci?

  RăspundețiȘtergere
 4. Spune sincer. Doamna îţi citeşte blogul...nu?
  Mie mi-ar place o mamă de fată care mi-ar citi blogul. (mai ales postarea asta. Brusc m-aş simţi mai bine că am pleca de la 0 prejudecăţi. E alegerea ei dacă îşi mai lasă fata cu mine. Dar pun pariu că 99% şi-o vor lăsa că sunt bărbat bine, încredibil de frumos, sfidător de genial ...şi ...era să uit ... modest !!! :)

  RăspundețiȘtergere
 5. @moroi: nu sunt sigur despre care doamna vorbești, dacă te referi la mama mea, atunci răspunsul este nu. Daca te referi la alte mame, habar nu am :D.
  In alta ordine de idei ai perfecta dreptate, ar fi asa de simplu dacă lumea nu ar avea prejudecăți, dacă nu am mai fi pudici, dacă nu ar exista aceea perioada de "tatonare".
  Îmi place ca ai aceeași părere excelenta despre tine, ca și autorul acestui blog despre el ;)

  RăspundețiȘtergere
 6. Salut!
  Inscrie-te pe http://groups.yahoo.com/group/publicitatenecenzurata
  Poti sa postezi mesaje cu linkul catre blogul tau fara ca respectivul mesaj sa fie cenzurat. Grupul se vrea a fi unul unit, in care membrii sa se ajute unii pe altii prin accesarea linkurilor. Deci cu cat suntem mai multi, cu atat mai multi vizitatori vei avea pe zi.
  Grupul nu este unul care vrea sa faca trafic nerelevant. Recomandam fiecaruia sa citeasca ce posteaza ceilalti si, eventual, sa comenteze, pentru ca si ceilalti fac la fel.

  RăspundețiȘtergere
 7. Candva a inceput sa-mi placa melodia asta! :)))
  Tot n-am vazut toata padurea pisii, n-am ce face!...

  RăspundețiȘtergere