marți, 2 decembrie 2008

Despre marimi/culori/gusturi

Citindu-mi păţania cu covoarele, un prieten, a cărui identitate nu poate fi dezvăluită pentru ca i-ar pune viaţa in pericol :)), îmi spune ca seamăn cu o femeie:

La CONFERINŢĂ INTERNAŢIONALĂ A FEMEILOR având ca participante cele mai de succes femei ale lumii, la sfârşitul zilei a avut loc o şedinţa de destindere. Astfel ca după ce au militat pentru egalitatea in drepturi intre femei si bărbaţi, distinsele doamne au fost invitate la un...bordel de...bărbaţi.
Batronul le primeşte cu braţele deschise si le spune ca la fiecare etaj vor găsi bărbaţi cu un anumit tip de ...(pardon) penis. Pornite in miraculoasa expediţie femeile găsesc:
La etajul 1 - bărbaţi cu penisul scurt si subţire...fără sa ezite doamnele urca la nivelul următor.
La etajul 2 - bărbaţi cu penisul scurt si gros...o înţelegere din priviri intre doamne si expediţia in lumea penisurilor continua.
La etajul 3 - bărbaţi cu penisul lung si subţire...se pot citi deja zâmbete pe fetele doamnelor, dar acestea îşi continua drumul.
La etajul 4 - bărbaţi cu penisul lung si gros...observând ca exista un etaj superior, doamnele continua expediţia
La etajul 5 - Un mesaj: Acesta este dovada clara ca femeile nu pot fi niciodată satisfăcu-te!

Aşa si eu: nesatisfăcut de covoarele ce le găsesc:
-Daţi-mi va rog un covor nici prea mare, nici prea mic, nici prea portocaliu, dar totuşi cu dungi portocalii si sa fie flausat si cu alb pe fundal sau cu crem, dar si cu maro si daca tot suntem aici sa fie si rotund si daca se poate sa fie si de vânzare...

2 comentarii:

  1. Special pentru tine s-a facut asa un targ :D
    http://www.comunicatedepresa.ro/CEL_MAI_MARE_TARG_DE_COVOARE_DIN_BUCURESTI_A_AJUNS_LA__a_IV-a__EDITIE~NDUyODU=

    RăspundețiȘtergere
  2. asta chiar ca e buna, merci mult... dar totuşi avem europa la îndemână si o prefer in detrimentul capitalei :D

    RăspundețiȘtergere