sâmbătă, 6 decembrie 2008

Cum să conduci pe autostradă


Pornind de la foarte multe exemple gasite pe autostrăzile din Europa am hotărât sa alcătuiesc un ghid pentru cei care nu ştiu Cum sa conducă pe autostradă.

 • Banda doi este construita pentru romani, in momentul in care tu eşti pe ea, nimeni si nimic nu te pot trece pe banda unu. Doar ai plătit vigneta!!!
 • Treci pe banda unu doar daca
 • - asfaltul pe banda doi este întrerupt (reparaţie, accident cu victime);
  - 2 ambulante cu girofarele pornite vin in spatele tău(daca e doar o ambulanta, nu trage pe dreapta! nu pot fi decât maxim doi pacienţi in ambulanta, sa aştepte)
 • In momentul in care o maşină te depăşeşte arunca ţigara/sticla/şerveţel(cu muci neapărat) înspre ea, regulile autostrăzii iţi permit asta. Nimeni nu are voie sa te depăşească!
Hardcore: o poţi ruga pe distinsa doamna din dreapta, sigur exista una acolo, doar iţi permiţi o banda numai pentru tine!...deci o rogi sa iţi facă un blow job, si ai ghicit te stergi cu un şerveţel pe care il ti ca muniţie in caz ca alt şmecher vrea sa treacă de tine.
 • Viteza de croaziera trebuie sa fie neapărat mai mica decât cea cu care rulezi in oraş, radarele sunt la tot pasul iar spaga nu merge pe autostrazi;
 • Ignora flashurile, fani de ai tai iţi fac poze... ce ţi si cu globalizarea asta, toată Europa te recunoaşte!
 • Daca in fata ta coloana de maşini staţionează, nu fa ca ei, nu pune avariile, vei arata ca ţie frica. Lasa-l pe cel din spate sa îşi testeze frânele...daca te loveşte in cur, el e de vina, te-ai scos!
 • Eşti şofer de tir? Perfect mai am o regula: aşteaptă sa se aglomereze cat de cat autostrada...Acum e momentul! treci de pe banda unu pe banda 2 si încearcă sa îl depăşeşti pe Ionica din Baicoi. El transporta 2 tone de fier, tu 2 de pene, sigur eşti mai rapid ca el. Adu-ţi aminte ca ai fost la prostituata ta preferata, eşti si mai uşor acuma, nu ai cum sa nu il depăşeşti. Ai un bou in spate care face ca si Senna in spatele lu Mansell? mai si claxonează? stai liniştit, a aflat de la prostituata cat de bine ai prestat...este modul lui de a te felicita. Bucura-te!!! acesta este momentul tău de glorie... trage de timp, cu cat vei aduna mai multe maşini in spatele tău cu atât vei fi mai adulat la final

6 comentarii:

 1. hahaha, tare de tot, in cateva zile o sa plec la Bucuresti si neaparat o sa tin cont de sfaturi :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Au terminat autostrada spre Bucuresti? :p

  RăspundețiȘtergere
 3. @nebuloasa nu ştiu daca regulile mele sunt valabile si pe cei...200 km de autostrada din Romania. Sper ca nu vei conduce un tir...
  @richie nu ştiu, dar ne va spune nebuloasa când se întoarce :)

  RăspundețiȘtergere
 4. off topic:vreau un post despre nationala feminina de handbal.....is convins ca gasesti tu ceva interesant

  RăspundețiȘtergere
 5. ma sa stii ca pe afara bizonii astia autohtoni care i-ai descris sunt in numar mult mai mic. ori n-am dat eu de ei, ori au morcovu in spate si se straduiesc sa nu-si dea in petec. la noi in schimb, ei fiinteaza la tot pasul :), si pe autostrada, si in afara ei.

  RăspundețiȘtergere
 6. @bogdan ...in mare ai dreptate, dar şoferi de tir cum am descris mai sus sunt si afară

  RăspundețiȘtergere