vineri, 21 noiembrie 2008

Reproducerea la om

Observ ca de ceva vreme încoace internautii ajung la mine pe blog căutând "reproducerea la om". Având in vedere ca articolul spre care se îndreaptă ei, este un pamflet m-am hotărât sa fac unul serios :D. Aşadar:

Reproducerea la om este o forma de reproducere ce este înfăptuita in urma unei relaţii sexuale dintre un barbat si o femeie. In acest proces penisul erect(copii - veţi învaţă mai târziu ce înseamnă erect, oameni mari - ce vremuri!) al barbatului este inserat in vaginul... ud(mi se şopteşte) pana când barbatul ejaculează sperma in vaginul femei, nu cum se sugerează aici.
Daca afară nu ploua, Steaua câştigă un meci, cerul este gri si iarba sta sa crească, in "burta" femei va apărea o sarcina.
Sarcina este perioada in care fătul (copilul) creste si se dezvolta. In acest timp fătul este hrănit de mama...aşa cum va fi tot restul vieţii! Mama va avea nevoie de mai multa mâncare si vitamine in acest sens, creşterea ei in greutate fiind normala. Dupa aproximativ 40 de săptămâni fătul, timp in care acesta s-a dezvoltat suficient, va fi împins afară de către femeie prin vagin, dând astfel naştere unui copil.

P.S. Daca ţin bine minte ai mei(medici) au in biblioteca câteva cărţi legate de reproducere, pentru detalii ulterioare si/sau consultaţii in particular, doritoarele, obligatoriu peste 18 ani(sa nu apar prin ziare) mă pot contacta. Promit sa predau ca la carte...aaa ca in carte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu