sâmbătă, 16 februarie 2008

Il vechio Delvecchio

In ciuda apartenentelor aradene, si in ciuda posibilitatii iminente de a juca la acest club acu cativa ani, pur si simplu nu ma pot identifica si tine cu el. Nu stiu daca este de la faptul ca nu bat pe nimeni decat Rapidu, si asta in mod regulat, sau pentru ca au promovat total imoral si acuma sunt plini de ei ca au echipa in prima liga, sau pentru ca eu am fost dezgustat de modul cum se comportau cu juniorii pe vremea posibilitatii iminente mai sus precizate .... Cert este ca UTA e una din echipele care as vrea sa retrogradeze, sa ne dea pace si sa se scalde in mediocritatea esalonului secund, ca acolo ii este locul.
Dupa aceasta scurta introducere voi trece la subiect: campania de achizitii. In vara au dus numai jucatori expirati, pe salari de peste 100.000 de Euro si care se multumeau cu statutul de rezerva, deh le ajungeau bani. Acuma vine si cireasa de pe tort, UTA il vrea pe
Delvecchio, si atentie UTA s-a razgandit,il refuza!!!
Probabil ca astea sunt bombele pe care le dau conducatorii fotbalului din Romania, ii sugerez la Bara sa mai duca urmatorii jucatori:
Gabriel Omar Batistuta, Paul Gascoigne, Jose Luis Caminero Oliver Bierhoff, Eric Cantona. Cu acesti jucatori, UTA, va fi sigura ca locul ei in Divizia B nu va fi ocupat inca un an de alta echipa.

P.S:Acum inteleg de ce i se spune Batrana Doamna...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu