miercuri, 16 ianuarie 2008

Fugi, Iancule!

Dacă avea nevoie de un motiv pentru a pleca de la Timişoara, Marian Iancu a mutat perfect. L-a vîndut pe Messi din Banat lui Dinamo, ce poate fi mai umilitor pentru suporterii Politehnicii? Pe Mansour nu-l mai regretă nici fetele din oraş după ce s-a însurat, aşa că el nu intră la capitolul pierderi.

Şantajul pornit în ajunul Anului Nou la adresa autorităţilor care nu se implică la echipă a fost doar un pretext pentru camuflarea unui transfer. Factorii locali nu mă sprijină, trebuie să vînd jucători ca să finanţez echipa, a fost mesajul lui Iancu. Cum poţi să mai pretinzi că doreşti performanţă la Timişoara cînd i-ai vîndut Stelei pe Emeghara, Pleşan şi Ovidiu Petre şi lui Dinamo pe Bălace, Izvoranu, Torje şi Mansour? Între Iancu şi Zambon deosebirea e doar de litere. Nici unul nu a respectat Timişoara şi pasiunea bănăţenilor pentru culorile alb-violete. Civilizată, Timişoara va protesta paşnic, refuzînd să mai vină la stadion pentru a vedea dacă trupa lui Uhrin e pe gazon sau în sala de aşteptare a aeroportului. Plecarea lui Torje e şi falimentul proiectului demarat de Iancu în 2005. Dacă pentru un jucător timişorean “e un pas înainte” transferul la Dinamo, înseamnă că BkP nu oferă garanţiile necesare pentru performanţa adevărată. Totul e doar spoială.

Un sfat pentru jucătorii Politehnicii. Evitaţi de acum încolo expresiile de genul “Sînt mîndru că joc la Timişoara”, “Îmi curge prin vene sînge alb-violet” etc. După ce răsfăţatul fanilor, Torje, a mărturisit că vrea să fie “un simbol pentru Dinamo”, e mai bine să vă ţineţi gura. Primul oraş liber al României trebuie să-şi salveze echipa din ghearele uzurpatorilor de inimi. Cît mai repede.

Copyright Alin Fornade redactor GSP

P.S: Eu il vad pe Uhrin la fel de vinovat ca si pe Iancu, il tinea pe Torje pe banca si juca cu Aliuta si Abiodun...
Copilu trebuie sa joace TITULAR si are voie sa spere ca la Dinamo asa va fi...

HAGI...prost, slab, incompetent cum e, l-a lansat pe copilu asta, cum a facut Lucescu cu el la Nationala!!!3 comentarii:

 1. Poli e pepiniera si azilul lui Dinamo daca nu ai stiut inca...de aici ne luam valorile(Contra,Torje).. si aici ne lasam batranii sa moara(Alexa,Grigorie)..mor de ras pe strada cand vad afise cu "banatu ia campionatu'"!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Hai sa fim seriosi, Alexa inca este un jucator util multor echipe din romania. Iar Torje si Mansour trebuie sa confirme...

  RăspundețiȘtergere
 3. IDIOTULE :)
  asta care moare de ras pe strada si se apuca sa il citeze pe marele ganditor TURCU.. vai si'amar.
  Paul(ica) tata.. cu tot respectul =))... esti praf.

  RăspundețiȘtergere