sâmbătă, 14 iulie 2007

AdDEX

Vreau sa introduc in limbajul curent 3 noi cuvinete, expresii, preluate sau inventate si am de gand sa incep demersurile pentru introducerea lor in analele limbii romane(NU rade Joey!)
Fata de oras - este o persoana cu care ai intretinut, sau inca mai intreti relatii sexuale, si despre care, din proprie experienta stii ca presteaza si servicii orale. As putea sa o traduc si ceva de genu: care ti-o s___ inainte sa i-o b___, dar nu o fac
Pe metereze - Aceasta expresie se foloseste pentru a descrie o anumita activitate fizica, SEXUL, in toate formele lui(normal, oral, anal) Se foloseste cel mai adesea atunci cand pe langa receptor sunt si persoane carora tu ai vrea sa nu le povestesti despre activitatea ta zilnica. Tot de la acesta expresie deriva si termenul coboratul in cetate, care inseamna ca activitatea sexuala tocmai a fost incheiata, si acuma esti intr-o bine meritata sau nu pauza.
Arrara - Bla bla, Se foloseste atunci cand ai terminat ce aveai important de spus,dar mai ai de zis, si iti lipseste cheful. Se pronunta cu accent englezesc, usor lehamite, iar accentul in cuvant este pe a doua silaba. Copyright(C)

4 comentarii:

 1. Ma bucur ca ai pus Arrara :))
  Lipseste "Schnitzl".
  Pai se poate?! Schnitzl..

  RăspundețiȘtergere
 2. ...lipseste snitel, dar asta nu poate fi considerat un cuvant/expresie, nu transmite un mesaj, este mai mult o interjectie!

  RăspundețiȘtergere
 3. te rog sa nu minimalizezi efectul Schnitzl

  RăspundețiȘtergere
 4. :)) da recunosc schinitzl are un efect de nedescris in microfon la karaoke dupa o cantitate semnificativa de alcool in sange

  RăspundețiȘtergere