duminică, 20 mai 2007

The fratellis

Putea fi anul lui Chelsea, 4 trofee!!! nu a fost... Dumnezeu(cum ar zice Jiji) sansa si probabil valoarea au facut sa castige doar 2, cele mai nesemnificative. Palida consolare.
Am tinut cu Chelseain finala de azi, mi-a ramas la inima de cand juca la ei Dan Petrescu, imi place Mourinho!!!
Un alt aspect as vrea sa il pun pe tapet aici, legat de lotul lui Chelsea. Arsen Wenger in particular, dar managerii de cluburi din Anglia in general criticau politica de transferuri a lui Chelsea, prin faptul ca ofera sume prea mari pentru unii jucatori, si ca alte cluburi nu se pot bate cu ea.
Ei uite ca Chelsea are asa un lot valoros, incat daca lipseste Carvalho trebuie sa reprofileze cel mai bun mijlocaj la inchidere in fotbalul actual, Essien, si sa ii scada acestuia foarte mult randamentul, postul de fundas central nu i se potriveste deloc. Singurul fundas central de rezerva la Chelsea este Boulacrouz, jucator care in afara de faptul ca la blocat pe Ronaldinho in 2 meciuri, nu a reusit nimic in cariera lui. Apoi la atacanti e seceta la fel de mare. Lipseste Seva, cine il inlocuieste? Kalou? atacant 3 lulele 3 surcele, Philips? prea mic pentru a conta,Robben? Bun dar odata capsat de Brown, sarea coarda cand ajungea la minge si se apropia cineva de el!
In concluzie ne asteapta o vara agitata, si tot felul de vesti tampe date de canale ca, Pro TV si Antena 1, legate de jucatorii ce vor ajunge in Stamford Bridge.

Finala merita 11 m.

P.S La finala Cupei UEFA in momentul ridicarii Cupei, melodia din fundal era The Fratellis - Chelsea Dagger. Un pumnal a infipt Chelsea in spatele Manchesterului, au prevazut ei ceva :d