sâmbătă, 31 martie 2007

Room-mates

Colegele de camera sunt OK,
o fata linistita, scunda, modesta, vorbeste incet si rar, sani ii sunt putini lasati, are o relatie de 4 ani, e la cura de slabire. Ochi rotunzi,caprui,parul brunet lins, si-l tine in coada. E genul de femeie "inselata", cred ca prietenu ei o insala in ultimu hal,ea nu isi da seama, nici nu isi va da, poate ii spune el... il va ierta."Iubitul ei" are 4 incarcatoare la 2 telefoane, pentru ca saracu tot uita sa si le incarce si are atunci incarcator acasa si are si la servici, cu toate astea destul de des se intampla sa ii fie inchise ambele telefoane...offfff ce uituc este baiatul asta...tot timpul fara baterie. Si intr-o zi si le-a pierdut pe toate 4, si a 2 zi si-a cumparat altele. BAH DA MAH LEEEESI
A venit cu bursa in Italia ca asa i-a spus "iubitul ei" , e silitoare, merge la toate cursurile, silitoarea casei. E genul de femeie care se multumeste cu ceea ce are, si nu doreste sa isi depaseasca limita impusa de destin. E foarte bine crescuta, mi-a multumit foarte frumos pentru flori, se uita la mine in ochi cand vreau sa ii spun ceva, asta e important...dar... NU e genul meu.
The other one, 172 cm, par mai deschis la culoare, tot lins, pometi proeminenti, imbujorata, slaba, e la cura de ingrasare... fumeaza More, trage aspru si adanc din tigara, dar nu o face natural. Vrea sa isi ascunda personalitatea, cred ca are o imensa dorinta falica in ea, i se citeste pe fata, mi se pare foarte perversa.
Si ea sta foarte mult in casa, nu iese seara in oras...vrea sa para fata cuminte,linistita, se poate sa fie influentata de colega ei de camera.
Amandoua asteapta prea mult sa vina "iubitii" lor si sa traiasca in acele 7-8 zile cand vin ei.
Ce norocos sunt eu :d

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu